Onderdelen

Onderdelen

Onderdelen badkamer, verwarming, dakwerk en riolering

Niets is zo frustrerend als wanneer u net lekker aan het klussen bent, en u er ineens achter komt dat u niet de juiste onderdelen in huis heeft om de klus af te maken. Of dat u ontdekt dat u bepaalde onderdelen te kort komt. Gelukkig kunt u altijd terecht bij de installatiewinkel van Van Haaster-Kuiper!

Assortiment onderdelen

Van Haaster-Kuiper heeft de beschikking over haar eigen installatiewinkel in Ulft, waar u terecht kunt voor een breed scala aan onderdelen. Hierbij kunt u denken aan kraan onderdelen, onderdelen voor uw CV-ketel, leidingonderdelen zoals alle voorkomende knel-, soldeer- en persfittingen, afvoeren, PVC onderdelen, en nog veel meer. We hebben het allemaal!

Advies onderdelen

Loopt u vast met een klus? Ook dan kunt u bij Van Haaster-Kuiper terecht. Onze vakmannen beschikken over een jarenlange ervaring en kunnen u van een deskundig advies voorzien. Als u het even niet meer weet, dan helpen wij u met plezier verder. 

Meer weten?

Of u nu precies weet wat u nodig heeft, behoefte heeft aan professioneel advies, of zich liever eerst even wilt oriënteren op de mogelijkheden, u bent van harte welkom! We hopen u graag in onze installatiewinkel te mogen ontvangen.

 

Van Haaster-Kuiper
Debbeshoek 2a
7071 XK Ulft

Tel: 0315 68 14 05
E-mail: [email protected]

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
09:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Van Haaster-Kuiper 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl